Het merk Académie Scientifique de Beauté Paris 

Voor de schoonheidsverzorging werk ik met veel plezier en tevredenheid met het merk Académie Scientifique de Beauté Paris. Ik kan deze produten dan ook aanbevelen. Al de producten van Académie Scientifique de Beauté de Paris zijn van natuurlijke ingrdienten gemaakt en niet op proefdieren uitgetest. 

De onderzoekslaboratoria van Académie Scientifique de Beauté laten doorlopend hun onaflatende toewijding en vastberadenheid zien om goede, werkzame producten te ontwikkelen om de schoonheid van de huid te behouden en verlengen. Académie Scientifique de Beauté biedt een zeer compleet scala aan huidverzorgingsproducten en expertbehandelingen en gebruikt specifieke voorschriften om elke huidconditie te behandelen en aan elke huidbehoefte te voldoen. Research is de ruggegraat van het bedrijf dat originele en exclusieve formules ontwikkelt om aan de vraag van de klant tegemoet te komen. De garantie van efficientie en optimale prestaties is het gevolg van het selecteren van uitsluitend de meest pure en actieve ingredienten voor de huidverzorgingsproducten.

Académie Scientifique de Beauté is in 1926 opgericht door de apotheker Georges Gay.
 Zijn hoofddoel was het ontwikkelen van een huidverzorgingsprogramma dat iedereen zou schikken. In 1928 creeerde hij de « Académie » Beauty Salon in het hart van Paris, destijds het allereerste opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten. Dit Franse, onafhankelijke familiebedrijf ontwikkelt, produceert en commercialiseert al meer dan 80 jaar producten van een zeer hoge kwaliteit. Académie Scientifique de Beauté is een dynamisch bedrijf dat momenteel gerund wordt door de kleindochter van de oprichter George Gay. De producten van Académie Scientifique de Beauté worden uitsluitend via schoonheidssalons en spa's gedistribueerd in 62 verschillende landen. Vanaf de oprichting in 1926 is dit merk verantwoordelijk voor vele wetenschappelijke ontdekkingen en uitvindingen waarvan tot op de dag van vandaag nog altijd dankbaar gebruik gemaakt wordt, zoals de allereerste zonnecreme, de eerste cosmetica met collageen, de eerste zelfbruinende creme en de eerste milk met een stabiele emulsie (waarvan de formule tegenwoordig door elk cosmeticabedrijf gebruikt wordt).

Het voornaamste doel van Académie Scientifique de Beauté is het voorzien in een huidverzorgingsprogramma dat geschikt is voor elke persoon ter wereld en dat beantwoordt aan elke huidbehoefte, dankzij het Wetenschappelijk Concept voor Schoonheid in 3 fasen.

1. Reinigen en verfijnen. Water, milk, gel, mousse en lotion reinigen en bereiden de huid in alle zachtheid voor, rekening houdend met de gevoeligheid van de huid. Ze verbeteren de huidademhaling, versnellen de celvernieuwing en versterken de immuniteitsbarrière. Bij elke textuur past een specifieke handeling, met of zonder water. De huid is voorbereid op de verdere verzorging.

2. Stabiliseren. Crème, olie en masker stabiliseren elke dag opnieuw het evenwicht, het vocht en het sebum van de huid. Ze bestrijden het trekkerige gevoel, teken van een huid met een tekort aan hydratatie en bescherming. Ze matteert de huid en regelt de sebumafscheiding. De huid is gestabiliseerd, soepel en in evenwicht.

3. Bestrijden. De specifieke behoeften van de huid beantwoorden. Rood- en onzuiverheden verwijderen. Herstellen van en beschermen tegen beschadiging veroorzaakt door stress en zon. Versterkt de gevoelige zones. Regenereert de huid om de strijd aan te gaan tegen huidveroudering, rimpels, verslapping en pigmentvlekken. Gel, crème, fluid en masker beantwoorden aan de behoeften van de huid om haar zacht, soepel, stevig en stralend te houden.

 

Om de huid mooi te houden is het van groot belang haar evenwicht te onderhouden en ze dagelijks de nodige voedingsstoffen te geven die onmisbaar zijn voor het verdedigingsmechanisme. Académie Scientifique de Beauté biedt originele, exclusieve en zeer efficiente behandelingen en producten die een gevoel van welbehagen geven met de belofte van zichtbare en langdurige resultaten.

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende productlijnen van Académie Scientifique de Beauté die bij Les Dunes verkocht worden en die gebruikt worden tijdens de schoonheidsbehandelingen.

 Al deze producten zijn te verkrijgen in onze webshop,hier vind u ook de uitgebreide beschrijving en gebruiksvoorschriften per product.

HYPO-SENSIBLE - voor elk type huid een doeltreffend product

100% HYDRADERM - voor de vochtarme huid

SCIENTIFIC SYSTEM - voor de rijpere huid

DERM ACTE - voor de huid in nood

ACAD'AROMES - op basis van essentiele oliën

ACADAYSPA - lichaamsbehandelingen

 

Bronnen: http://www.academiebeaute.com en http://www.cvr-cosmetique.com/

 

 

 

UA-38424085-1